Nyhetsbrev 2022:2

Bästa konstvänner,

nu går vi mot ljusare tider i dubbel bemärkelse. 

Årets andra nyhetsbrev är en snabbuppdatering inför vårens aktiviteter.

Motioner 

Om du har förslag på förbättringar för konstklubbens verksamhet, så tar vi gärna emot din motion, senast 2022-04-01. Du skickar den enklast till vår mejladress mifkonstklubb@orebro.se 

 Årsmöte  

Vi valde redan i januari att skjuta fram vårt årsmöte rejält för att komma förbi nya eventuella mötesrestriktioner. Årsmöte och konstlotteri kommer att hållas kvällstid torsdagen 5 maj 2022 i Karolinska gymnasiets aula. I nästa utskick får du en kallelse med alla årsmötes-handlingar och vinnarlistan.  

Du kan redan nu se många av vinsterna på hemsidan https://mifkonstklubb.konstforeningar.se/ 

 

Vårens konstresa 

Reseplaneringsgruppen är i full gång och de har hittat spännande resmål i Norrköping. Resan är inplanerad till lördagen 14 maj och vi skickar ut en inbjudan med mer detaljer när allt är klart. 

 Värva nya medlemmar 

Nya medlemmar är en viktig och vital del för vår konstklubbs utveckling. Du som värvar nya medlemmar under året deltar i ett speciellt värvarlotteri vid höstens medlemsmöte. En ny värvarmedlem är en lott i värvarlotteriet med fina vinster.

Värvningen är enkel: Skicka ett mejl till mifkonstklubb@orebro.se. Ange ditt eget namn samt namn, arbetsplats, mejladress och personnummer (för bankavdrag) på den person du värvar, så tar vi kontakt med den nya medlemmen.

 Vi ser varmt fram emot att träffas vid vårens aktiviteter! 

 Vänligen
Styrelsen för MIF´s konstklubb 

 

 

2022.02.28