Nyhetsbrev 2022:3

Klicka här

Kära medlemmar –

nu längtar vi efter sommar, ledighet och nya konstupplevelser.

Styrelsen vill passa på och skicka en sommarhälsning till er. Själva kommer vi förstås att utnyttja tillfället till göra konstinköp inför höstens medlemslotteri. Sommaren brukar ge oss många fina möjligheter till det – och det är alltid lika kul!

En liten påminnelse

Om att det bara är ni, som är betalande MIF-medlemmar, som kan delta i konstlotteriet. Om du inte redan har betalat årsavgiften på 60 kr så gör du det smidigt via Swish 123 219 6996 eller Plusgiro 96 11 28-6. Tala om vem du är med både namn och personnummer.

Konsttips i sommar:

Som ni vet så köper vi ibland konst hos Gallery Astley i Uttersberg. Det är ett en plats som är lätt att uppskatta. De har skulpturpark, flera utställningar, ett lite café och en butik med konsthantverk och design. Om man väljer att resa på småvägar så får man också en fin natur och kulturupplevelse. galleriastley.com

Styrelsen besökte Vadstena konstrunda förra hösten och vi vill gärna tipsa om årets runda som sker lördagen 10 september. Vadstena konstrunda

Om du längtar efter lite konst en regnig dag kan du digitalt se på och läsa om nya konstverk på USÖ. Digital konst på USÖ

Utöver det är ju staden full av konst! Open art 2022

Värva nya medlemmar

Nya medlemmar är en viktig och vital del för vår konstklubbs utveckling. Du som värvar nya medlemmar under året deltar i ett speciellt värvarlotteri vid höstens medlemsmöte. En ny värvarmedlem är en lott i värvarlotteriet med fina vinster.

Värvningen är enkel: Skicka ett mejl till mifkonstklubb@orebro.se. Ange ditt eget namn samt namn, arbetsplats, mejladress och personnummer (för bankavdrag) på den person du värvar, så tar vi kontakt med den nya medlemmen.

Vi önskar er en riktigt skön sommar och ser fram emot att ses på medlemsmötet i oktober. Det blir ju också en konstresa så håll utkik efter våra nyhetsbrev och glöm inte att kika in här på hemsidan.