Nyhetsbrev 2022:4

Kära konstklubbsvänner 

Nu ser vi framemot en spännande höst i klubben!

 

Höstens medlemsmöte med lotteri den 25 oktober 

Tisdagskvällen är bokad för medlemsmöte med lotteri på Karolinska gymnasiet. Som vanligt bjuder vi på goda tilltugg under minglet och en spännande föreläsning av Alexander Creutz från Bunkern.  

Vi återkommer med vinnare, vinstlista och mer detaljer om medlemsmötet i nästa nyhetsbrev. Du kan redan nu kika på några av vinsterna på hemsida, vårt arbete med inköp fortsätter. 

 Dragning av vinnare 

Vi kommer att lotta fram de 40 vinnarna under september månad. Vår moderorganisation MIF ställer krav på att endast betalande MIF-medlemmar får delta i dragningen. Skynda dig att betala in årsavgiften på 60 kr om du inte redan har gjort det. Betala på Plusgiro 96 11 28-6 eller Swisha till 123 219 6996 senast 15 september.  

Konstresa den 15 oktober 

Nästa utskick till er medlemmar är en inbjudan till höstens konstresa som går till Lena Linderholm. Det blir en innehållsrik dag som på olika sätt belyser hennes konstnärskap. Som vanligt är det ”först till kvarn” som gäller så håll utkik efter vår inbjudan.   

Värva nya medlemmar 

Nya medlemmar är en viktig och vital del för vår konstklubbs utveckling. Du som värvar nya medlemmar under året deltar i ett speciellt värvarlotteri vid höstens medlemsmöte. En ny värvarmedlem är en lott i värvarlotteriet med fina vinster. 

Värvningen är enkel: Skicka ett mejl till mifkonstklubb@orebro.se. Ange ditt eget namn samt namn, arbetsplats, mejladress och personnummer (för bankavdrag) på den person du värvar, så tar vi kontakt med den nya medlemmen.